Zubor Gábor asztalos  
 

Szolgáltatások

 

Helyszíni felmérés

Helyszíni felmérés telefonon való egyeztetés után történik. A felmérés során részletesen megtervezzük bútorát, segítünk kiválasztani a színeket, stílusokat. A helyszín adta lehetőségek, a megrendelő igényei és szakmai tapasztalatunk együttes felhasználásával megkeressük legoptimálisabb lehetőségeket.

Látványtervezés

A látványtervezés előtt helyszíni felmérést végzünk, melynek során a pontos méretek figyelembevételével részletesen megtervezzük az elkészítendő bútort, konyhabútort a személyes igények szerint.

A tervezés előtt lehetőség van a színek kiválasztására, a sokrétű anyagmintáink megtekintésére, a bútorlapok, konyhai munkalapok, konyhabútor ajtóminták közül (vákuumfóliás, fa, magasfényű akril).

 A helyszín adta lehetőségek, a megrendelő igényei és szakmai tapasztalatunk együttes felhasználásával megkeressük legoptimálisabb lehetőségeket a tervezés során.

Ha megtörtént a felmérés valamint a színek és az anyagok kiválasztása, elkészítjük a terveket és elküldjük árajánlatunkat.

Az elkészült látványterv előnye hogy a megrendelő méretekben arányos, színekben közel azonos, szerkezetileg teljesen látható rajzokat kap és tökéletesen láthatja annak elkészülte előtt a megtervezett bútorát.

Egyedi bútorkészítés

  • Konyhabútor készítés
  • Beépített szekrény készítés
  • Fürdőszobabútor készítés
  • Szobabútor készítés
  • Irodabútor készítés
  • Asztalos, bútorasztalos munkálatok

Kiszállítás, beszerelés

A műhelymunkák elvégzése után, a megegyezett kivitelezési határidőn belül teljesítjük a beszerelést. Ez a bútor fajtájától függően, egy naptól maximum három napig terjed.

Csak a konyhabútor és nagyobb mennyiségű irodabútor szerelése tarthat egy napnál tovább, minden más bútor beszerelhető általában egy nap alatt.

Banner 200x